USLUGE JAMSTVA

USLUGE JAMSTVA

Harley-Davidson® Zagreb svojim kupcima nakon isteka dvije godine tvorničkog jamstva za nove motore, nudi opciju produljenog jamstva za nove, ali i polovne motore.

USLUGE JAMSTVA

Mogućnost produljenja jamstva jedinstvena ponuda koja omogućuje korisnicima da nakon standardnog tvorničkog jamstva od dvije godine svoje ljubimce dodatno zaštite i produlje jamstveni rok i do 3 dodatne godine što korisniku daje ukupno 5 godina jamstva.
Ovim programom kupcima se nudi niz prednosti u vidu dugoročne zaštite od neočekivanih troškova poravka, transparentnosti i sigurnosti glede narednih troškova po kupnji motocikla, osiguranju likvidnosti u štetnom događaju, brzom i jasnom postupku kroz transparentne jamstvene uvjete. Vozila obuhvaćena programom zadržavaju svoju vrijednost kroz radove održavanja, kontrole i njege sukladno redovnim rasporedima održavanja kao i upotrebom originalnih rezervnih dijelova. Produljeno jamstvo je prenosivo tako da motocikl prilikom daljnje preprodaje zadržava visoku vrijednost. Servis u produljenom jamstvu je osiguran diljem Europe.
Pravo na sklapanje police produljenog jamstva za nove motocikle imaju svi kupci novih Harley-Davidson®motocikala unutar perioda 24 mjeseca od dana prve registracije. Jedini uvjet je da motocikl u trenutku sklapanja police nema više od 30.000 prijeđenih kilometara. Produljeno jamstvo počinje odmah nakon isteka Harley-Davidson tvorničkog jamstva.
Kod rabljenih motocikala situacija je malo drugačija te postoji opcija jamstvenog razdoblja od 12 mjeseci za motocikle koji u trenutku početka jamstva nisu stariji od 10 godina i nisu prešli više od 80.000 km, te opcija jamstva 24 mjeseci za motocikle koji u trenutku početka jamstva nisu stariji od 6 godina i nisu prešli više od 70.000 km.
Produljeno jamstvo nema ograničenje kilometraže te jamstvo važi unutar države kao i na godišnjim odmorima u poslovnim putovanjima diljem Europe. Svi poslovi održavanja i provjere se rade u skladu s uputama proizvođača, a prilikom prodaje vozila, jamstvoje moguće prenjeti na novog vlasnika.
Svi kupci koji su zainteresirani za ovaj produkt mogu posjetiti naš prodajni salon na adresi Oranice 104 ili nas kontaktirati telefonski na 01 5634 922.