SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Vozite legendu i to zaslužuje poštovanje. Proizvodi za kućanstvo i materijali za automobile mogu oštetiti vaš Harley-Davidson®. Samo originalni Harley-Davidson®proizvodi za površinsku njegu su posebni proizvedeni kako bi nadopunjavali jedni druge.

Originalni proizvodi za površinsku njegu:

  • Opširno ispitani i certificirani od strane inženjera da bi omogućili optimalan rezultat za karoseriju, okvire, kromirane i polirane aluminijske dijelove, vjetrobrane, gume i površine motora
  • Kompatibilni sa svim ostalim originalnim Harley®proizvodima za površinsku njegu
  • Kompatibilni s posebnim površinama
  • Savršeni za isticanje ljepote i sjaja vašeg motocikla

Samo originalni Harley-Davidson®proizvodi za površinsku njegu su posebni proizvedeni kako bi nadopunjavali jedni druge i sigurno tretirali Vaš motocikl. Ukoliko želite održati izgled Vašeg motocikla kao novog koristite samo naše proizvode. Bilo da želite očistiti, polirati ili zaštititi Vaš motocikl, naši proizvodi su opsežno testirani i certificirani od strane naših inženjera.

Navratite danas u prodavaonicu kako biste pogledali potpunu kolekciju proizvoda za površinsku njegu. Vaš Harley® to zaslužuje.

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost . Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Ne prihvaćam Prihvaćam samo neophodno Prihvaćam sve