USLUGE JAMSTVA

USLUGE JAMSTVA

Harley-Davidson® Zagreb svojim kupcima poklanja petogodišnje jamstvo na nove motocikle. 

Prilikom kupovine novog Harley-Davidson motocikla dajemo Vam dvogodišnje tvorničko jamstvo i trogodišnje produljeno jamstvo na motocikle.

Produljenim jamstvom osiguravate svojim ljubimcima dodatne 3 godine jamstva po isteku standardnog tvorničkog jamstva, čime dobivate ukupno 5 godina jamstva.

Ovim programom Vam nudimo niz prednosti u vidu dugoročne zaštite od neočekivanih troškova popravka, transparentnosti i sigurnosti glede narednih troškova po kupnji motocikla, osiguranju likvidnosti u štetnom događaju, brzom i jasnom postupku kroz transparentne jamstvene uvjete. Vozila obuhvaćena programom zadržavaju svoju vrijednost kroz radove održavanja, kontrole i njege sukladno redovnim rasporedima održavanja kao i upotrebom originalnih rezervnih dijelova. Produljeno jamstvo je prenosivo tako da motocikl prilikom daljnje preprodaje zadržava visoku vrijednost. Servis u produljenom jamstvu je osiguran diljem Europe.

Pravo na sklapanje police produljenog jamstva za nove motocikle imaju i svi kupci novih Harley-Davidson®motocikala unutar perioda 24 mjeseca od dana prve registracije. Jedini uvjet je da motocikl u trenutku sklapanja police nema više od 30.000 prijeđenih kilometara. Produljeno jamstvo počinje odmah nakon isteka Harley-Davidson tvorničkog jamstva.
Kod rabljenih motocikala situacija je malo drugačija te postoji opcija jamstvenog razdoblja od 12 mjeseci za motocikle koji u trenutku početka jamstva nisu stariji od 10 godina i nisu prešli više od 80.000 km, te opcija jamstva 24 mjeseci za motocikle koji u trenutku početka jamstva nisu stariji od 6 godina i nisu prešli više od 70.000 km.
Produljeno jamstvo nema ograničenje kilometraže te jamstvo važi unutar države kao i na godišnjim odmorima u poslovnim putovanjima diljem Europe. Svi poslovi održavanja i provjere se rade u skladu s uputama proizvođača, a prilikom prodaje vozila, jamstvo je moguće prenijeti na novog vlasnika.

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost . Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Ne prihvaćam Prihvaćam samo neophodno Prihvaćam sve